Magedans på de syv fjell

Publisert i Al Farah bladet nr 89/desember 2018

Tekst: Karianne Ramstad

Etter stadig å ha sveipet meg gjennom Instagram-bilder av vakre kvinner i fantastiske festkjoler på fjelltopper slo tanken meg sommeren 2017. Det der kunne jeg også tenkt meg, men i magedanskostyme! Jeg luftet det jeg følte var en litt skrullete idé for et annet Zamila-medlem (Zamila Orientalske Danseforening) i Bergen , Monica Martinussen. Monica satte øynene i meg og svarte kontant: «Eg e med!» Vi bestemte oss for at vi i løpet av sommeren skulle besøke alle Bergens syv fjell. Ikke lenge etter la vi av gårde opp Munkebotnen sammen med hunden Charlie og med litt for tunge sekker fulle av kostymer, smykker, sminke, speil, kamera, kamerastativ, niste, vann og ekstra tøy m.m.

 

 

Anita på Løvstakken – Foto: Karianne Ramstad
Hekse-Monica har landet på Lyderhorn – Foto: Karianne Ramstad

 

Karianne på Sandviksfjellet – foto Monica Martinussen

 

. Når man har glemt å ta av solbrillene på Rundemanen foto: Privat