Al Farahs Orientalske Danseforestilling

AL FARAH ORIENTALSKE DANSEFORESTILLING 2019

 

  • lørdag 14.september på  Cafeteateret i Oslo
  • gjestedanser MICHELLE GALDO – event på Facebook her
  • billetter kr 220,- kjøpes via Ticketmaster

 

 

  • Michelle holder kurs denne helgen, både lørdag og søndag – se event på Facebook  her

 

Kveldens dansere:

NINA er en livsglad trønder som har sin egen magedansskole i Trondheim -klikk på bildet så kommer du til nettsiden hennes.  Foto: Andre Elbing.

 

BELLYCIOUS Jannicke, Anbjørg, Silje og Anne Siri
MARTE  er oppvokst i nordland, men bor i Oslo, og har danset magedans siden 2010. Klikk på bildet så kommer du til Siden hennes.
GYPSYFLOWERS Gruppa ble dannet i 2015 av Danielle. Nåværende gruppe består av Danielle Halluin, Tone Indergård, Vanita Gro Elton og Hilde Johansen. De opptrer med dans med elementer inspirert fra blant annet ATS, arabisk dans og sigøynerdans.
KAROLINE er 24 år og begynte å danse som liten da hun fikk være med på kurs sammen med mor Marianne Lyngstad. Da ungdomstiden kom snikende ble lysten borte, men den tok seg opp igjen våren 2016. Nå elsker hun å danse magedans!
TRIBAL TROOPERS – Jenny Lovise Staurset og Jorunn Sjølli er dansetruppen Tribal Troopers. Tribal Troopers har spesialisert seg i Tribal Style Bellydance – en multikulturell dansestil inspirert av danser fra Nord-Afrika og Midtøsten, Spania og India. Tribal Troopers improviserer sammen, så ingen oppvisning er lik! Når damene danser, kommuniserer de med tegn som er en del av dansen for å være så synkrone som mulig.
MARIANNE kommer fra Inderøy i Nord-Trøndelag og er fysioterapeut av yrke.
TINA.
BENTE fra Trondheim har danset på og av siden 2003, og opptrådt flere ganger på Al Farah fest. I år opptrer Bente for første gang etter å ha fått satt i et kunstig ankelledd, og hun er glad for atter igjen å kunne danse,
LA LISA. La Lisa ble hektet på magedans etter sin første reise til Israel i 1985. Hun drev sin egen danseskole i Nederland, fram til hun flyttet til Norge i 2013.
MARIA. Maria startet å danse hos Hilde Lund. Hun er spesielt glad i Golden Age stilen og klassisk Arabisk musikk
SALIHA har danset siden hun var tre år gammel; freestyle discojazz, hip hop og show. Hun har en far av tyrkisk og egyptisk opprinnelse og det var han som introduserte henne til magedans.
DESERT DANCERS er en gruppe bestående av Eva, Marte, Jette og Belinda, alle elever fra Studio Orient.
Fra Bergen kommer SARAH, ANITA, KARIANNE og MONICA. De sitter alle i styret til Zamila Orientalske Danseforening og trener og danser sammen jevnlig.

 

SILJE MOGNES
ToNaLe er en nyetablert tribal fusion gruppe bestående av Lene, Natascha og Tonje. De tre møttes i Oslo Magedansstudios dansegruppe Bellystars og utforsker nå nye danseveier ved siden av magedansen.
JULIA OG SOLVEIG –  ble kjent da de begge begynte på dansekurs på Studio Orient for flere år siden, og har siden danset sammen nesten hver tirsdag

 

GLORIA

Al Farah arrangerer hvert år danseforestillinger hvor foreningens medlemmer gis muligheten for å opptre. Både profesjonelle og ferskere magedanserinner og -dansere kan opptre,  og forestillingene inneholder en blanding av gruppedanser og solodanser i mange ulike stilarter, og på ulike nivåer.  Kriteriet for å opptre er at du har betalt din medlemskontigent. Er pågangen av dansere stor forbeholder Al Farah styret seg retten til å velge ut hvilke innslag som kommer med. Kommer du ikke med i årets forestilling vil du automatisk få muligheten til å være med i neste års forestilling (såfremt du velger å fortsette å være medlem neste år).

Vi inviterer som regel også en eller flere gjestedansere.