Al Farah forestilling 2015

Lørdag 19.september på Cosmopolite Scene I Oslo.

Gjestedansere:  NIRMEL MAHE OG MARTE KJØLL

I 2015 feiret vi også jubileum for den egyptiske sangerinnen Oum Kalthoum, som døde for 40 år siden i år, med bl.a. minikonsert av musikerne Safaa Al-Saadi og Geko Fattal.

Geko Fattal er en norsk musiker og lærer fra Oslo. Han kommer opprinnelig fra Libanon og har bodd i Norge siden 1997. Fattal har spilt oud siden han var 10 år og har lang erfaring innen tradisjonell folkemusikk fra Midtøsten. Han var en av de første musikerne som spilte på en av Al Farah festene, og i år spiller han Oum Kalthoums kjente melodier.

 

Geko Fattal and Safaa Al-Saadi.

 

NIRMEL MAHE
Nirmel Mahe er opprinnelig Indisk og danser magedans, bollywood, samba og tahitisk hula. Hun har studert siden 2002 hos Tina Rasmussen, Michelle Galdo, Lee Figenschow, Ranya Rene, Mona El Said og underviser magedans og bollywood ukentlig på Studio Orient i Oslo og opptrer på festivaler, restauranter, brylluper, musikkvideoer og tv programmer.

    

MARTE KJØLL
Marte Kjøll flyttet ned til Kairo i 2007 etter å ha studert hos Hilde Lund og Michelle Galdo . Hun har vært elev og assisterende trener for den verdenskjente koreografen Raqia Hassan. I tillegg har hun tatt utallige privattimer med den egyptiske danseren Amani og folkedanseren Ahmed Refaat. Hun utdanner seg kontinuerlig med regelmessige privattimer og studieopphold hos utvalgte lærere, opptrer i bryllup, hoteller og festivaler og har det siste året vært fast instruktør på en av Egypts magedansfestivaler; Nile Group.

Ingunn Lyngstad og HoneyHips fra Alta Magedans
Jorunn og Jenny – Tribal Troopers
Svetlana Povarova Ree fra Trøndelag
Lisa Eikrem

BACKSTAGE

KURS MED MARTE OG NIRMEL: