Laster Hendelser

« All Hendelser

Helgekurs med Marte Kjøll, ONLINE

november 28 @ 12:00 - 15:30

Event på Facebook

HELGEKURS MED MARTE KJØLL – SHIMMY OG HOFTETEKNIKK
Nivå: Litt øvet / øvet
De fleste av oss begynner med magedans nettopp på grunn av shimmyer og hofter: Hvordan FÅR man til alle disse bevegelsene? Tenk å kunne gjøre noe så kult selv! Etter dette kurset vil du også kunne imponere med vibrasjoner og intrikat hofteteknikk
SHIMMY: Shimmyer kan brukes til alt. De kan være «the main event» og et høydepunkt, de kan bidra til å gjøre en bevegelse mer interessant, eller de kan være den lille «touchen» som viser fram finesse og musikalitet i dansen. Mest av alt er det veldig morsomt å shimme!
I dette kurset trener vi på de vanligste shimmyene og hvordan vi kan variere dem. Vi luker vekk feil og lærer hvordan vi kan få en jevn, sterk shimmy som kan tilpasses forskjellige stilarter og musikk.
Tid: 12:00-13:30
Pris: 375,-
Online pris: kr 250,-
HOFTETEKNIKK
Hoftene er selve grunnmuren i baladidans, dvs «bestemoren» til dagens orientalske dans. Nesten alt vi gjør på scenen i dag har sitt utspring i dansen som egyptere danser hjemme i stua, og der er hoftene i fokus!
I dette kurset skal vi drille både myke og stakkato hoftebevegelser. Vi lærer hvordan vi både kan få jevne, flytende hofter, og skarpe aksenter.
Kursene kan tas separat eller sammen. For de som er glade i trommeoloer kan vi tipse om at begge kursene er «pensum» for et kommende trommesolokurs i desember!
Tid: 14:00-15:30
Pris: 375,-
Online pris: kr 250,-

Påmelding sendes til post@studioorient.no

 

Detaljer

Dato:
november 28
Tid
12:00 - 15:30
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/376570413755996/

Arrangør

Studio Orient
Hjemmeside:
http://studioorient.no/

Sted

Studio Orient
Arbeidergata 4
Oslo, 0159 Norway
+ Google Map
Hjemmeside:
http://studioorient.no/
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Facebook
Facebook
YOUTUBE
Instagram