Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Magedansreise til Egypt

oktober 18 @ 08:00 - 17:00

Bellydance travel to Egypt // Bli med til Egypt 19.-25.oktober 2019! Magedanskurs og opplevelsesreise til Luxor. Hotell El Pardous Home drives av Norske Inger Jøndal og Egyptiske Mohamed Eltayeb. De har tatt imot gjester i 17 år til dette fantastiske stedet.

Kr 16.300 inkluderer fly med bagasje, visum, transfer, hotell, 3 måltider pr dag, billett, guide på serverdigheter i programmet og magedanskurs.

Mere informasjon og påmelding: Laila Bellydance

«Vi er i Egypt på hotellet El Phardous Hotel hos Inger Jøndal Denne lille perlen ligger på Westbredden av Nilen, det ligger bare et steinkast fra The Valley of the Kings, Hatsjepsuths tempel, Ramaseum , Medinet Habu tempel, Valley of The Queens og mer… Det er lett tilgang til faraoenes gamle tempel, det er veldig rolig her, etter dagenes utflukter slipper vi av på i den Hagen eller på taket på hotellet med god mat og drikke.. Det er det tiende året jeg besøker Inger i Egypt og her vil jeg og mine venner alltid komme tilbake. Et roligere og tryggere sted skal man lete lenge etter.»

Vi er i Egypt på hotellet El Phardous Hotel hos Inger Jøndal Denne lille perlen ligger på Westbredden av Nilen, det ligger bare et steinkast fra The Valley of the Kings, Hatsjepsuths tempel, Ramaseum , Medinet Habu tempel, Valley of The Queens og mer… Det er lett tilgang til faraoenes gamle tempel, det er veldig rolig her, etter dagenes utflukter slipper vi av på i den Hagen eller på taket på hotellet med god mat og drikke.. Det er det tiende året jeg besøker Inger i Egypt og her vil jeg og mine venner alltid komme tilbake. Et roligere og tryggere sted skal man lete lenge etter.

Publisert av Terje Palmer-Morewood Tirsdag 7. oktober 2014

Detaljer

Dato:
oktober 18
Tid
08:00 - 17:00
Hendelse Kategorier:
,

Arrangør

Madam Qadam Orientalsk Magedansskole
Hjemmeside:
http://www.madamqadam.no

Sted

Luxor
Egypt + Google Map
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram