Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Raqs Attacks!, Oslo

juni 23 @ 15:00 - 16:00

En søndag i måneden inviterer Tribal Troopers til danseshow! Legg søndagsturen innom Cafe Månefisken og få med deg spennende dansere på scenen.

Se event på Facebook

Cafè Månefisken har Oslos nydeligste beliggenhet i historiske Hjula Veveri ved Akerselvas bredd under Beyerbrua. Caféen og uteserveringen er åpent. Du kan nyte enkle småretter og drikkevarer mens Akerselva klukker forbi.

På scenen kan du få med deg en spennende forestilling som varer i en time. Showstart kl.15.00. GRATIS inngang! Passer for hele familien 🙂 Etter at forestillingen er over inviteres barna opp på scenen til arabisk disco:)

Vil du opptre?

Kontakt jenny@tribaltroopers.com for info og påmeldingskjema. Påmeldingsfristen er to uker før hver forestilling. Det er første til mølla som gjelder til vi har fått fylt opp en time med dans. Alle er velkomne til å opptre med oss!

 

Raqs Attacks august 2018.

Raqs Attacks august 2018. Hele showet på noen min. 😀 Stor takk til Tribal Troopers Jenny og Jorunn for arrangement (ene) .. Helt fantatisk!! Og takk til alle dansere som er, for denne gangen: «Vanitas Juveler» med Vanita og Tone og Danielle , «Bellycious» med Şirin, Anbjørg, Marit og Jannicke Beate, «Khul Khal» med Sissel Dyrseth, Liv Solveig, Balvirr og Dagrunn Nalum, «Sunrise group» med Anne, Marit, Kjell og Bjørn, «Jalla Surprice» med Hilde , Oslo Masala Bhangra Crew» med bl.a. Helle, Judith og Tone, Aurora og Vibeke, Gloria, Ingvild, Suzanne og Lisa Ellen, Eva, Lene, som gjør det mulig å få til et sånt slik show! Gleder meg til neste år!

Publisert av Dan RosiHalluin Lørdag 1. september 2018

Detaljer

Dato:
juni 23
Tid
15:00 - 16:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://tribaltroopers.com

Arrangør

Tribal Troopers
Hjemmeside:
https://tribaltroopers.com

Sted

Cafe Månefisken
Sagveien 23 a
Oslo, 0459 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.manefisken.no