Laster Hendelser

« All Hendelser

Raqs Attacks!, Oslo

juli 28 @ 15:00 - 16:00

En søndag i måneden inviterer Tribal Troopers til danseshow! Legg søndagsturen innom Cafe Månefisken og få med deg spennende dansere på scenen.

Cafè Månefisken har Oslos nydeligste beliggenhet i historiske Hjula Veveri ved Akerselvas bredd under Beyerbrua. Caféen og uteserveringen er åpent. Du kan nyte enkle småretter og drikkevarer mens Akerselva klukker forbi.

På scenen kan du få med deg en spennende forestilling som varer i en time. Showstart kl.15.00. GRATIS inngang! Passer for hele familien 🙂 Etter at forestillingen er over inviteres barna opp på scenen til arabisk disco:)

Vil du opptre?

Kontakt jenny@tribaltroopers.com for info og påmeldingskjema. Påmeldingsfristen er to uker før hver forestilling. Det er første til mølla som gjelder til vi har fått fylt opp en time med dans. Alle er velkomne til å opptre med oss!

Raqs Attacks! på Facebook her

Søndag 26. august, Raqs Attacks på Café Månefisken. Takk for nydelig dans og musikk, Gloria Riveros Giménez og Sverre Jensen
Film: Espen Stang

Søndag 26. august, Raqs Attacks på Café Månefisken. Takk for nydelig dans og musikk, Gloria Riveros Giménez og Sverre Jensen <3 <3Film: Espen Stang

Publisert av Dan RosiHalluin Mandag 27. august 2018

Detaljer

Dato:
juli 28
Tid
15:00 - 16:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://tribaltroopers.com

Arrangør

Tribal Troopers
Hjemmeside:
https://tribaltroopers.com

Sted

Cafe Månefisken
Sagveien 23 a
Oslo, 0459 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.manefisken.no