Kontakt

Være med i styret eller bidra som frivillig?  ⇒  leder@alfarah.no

Nytt medlemskap, adresseendring/utmelding eller spørsmål?   ⇒  kasserer@alfarah.no

Tips om arrangement til nettside ⇒ web@alfarah.no

Annonser, tips og bidrag til medlemsblad   ⇒  blad@alfarah.no

Al Farahs festforestilling, Flyvende Teppe og andre events – arrangement@alfarah.no

Styret

Leder

Amina BacaliAmina Bacali startet med magedans hos Siw Øksnes i 2004 og fortsatte deretter hos Hilde Lund og Michelle Galdo på Navlen dansestudio. Der satt hun som resepsjonist i bytte mot gratistimer i 7 år hvor hun fikk sin grunnutdannelse. Amina har videre studert hos norske og utenlandske instruktører og har AATEC instruktørutdannelse fra Nesma. Amina er magedansinstruktør på Studio Orient i Oslo og opptrer jevnlig på restauranter og andre arrangementer. For tiden oppholder hun seg i Tunisia hvor hun opptrer i bryllup og eventer med Boudinar, det nasjonale orkesteret i Tunisia.

Amina har vært med i Al Farah styret siden 2014 som arrangementansvarlig og ble valgt som leder i april 2016. Som styreleder i Al Farah ønsker hun å videreføre Ingrid Kvams arbeid ved å jobbe for at Al Farah får en enda tydeligere profil i og utenfor dansemiljøet. Hun ønsker å styrke samholdet mellom aktører innen orientalsk dans og kanskje miljøet kan bli stort nok til at Al Farah festene kan bli en ambulerende magedansfest? Hvem vet! En ting er sikkert- artig blir det!

Redaktør og nettredaktør

Catherine Ydstie underviser i magedans, zumba og pilates ved Oslo Magedansstudio og SiO Atletica og danser i gruppene Bellystars og Kjerringer. Hun er utdannet barnevernspedagog og jobber med funksjonshemmede barn og unge i Nittedal kommune.

Catherine var arrangementansvarlig i 2016, og valgt som bladansvarlig i Al Farah april 2017.

Kasserer og Arrangementsansvarlig

Maikki Fonneløp har journalistbakgrunn og en MSc i International Relations med Midtøsten-spesialisering. Hun var leder for Al Farah 2009-2012, har AATEC instruktørutdannelse og jobber på Studio Orient i Oslo.

 

Styremiddag 2019; Maikki, Amina og Catherine