Kontakt

Være med i styret eller bidra som frivillig?  ⇒  leder@alfarah.no

Nytt medlemskap, adresseendring/utmelding eller spørsmål?   ⇒  kasserer@alfarah.no

Tips om arrangement til nettside ⇒ web@alfarah.no

Annonser, tips og bidrag til medlemsblad   ⇒  blad@alfarah.no

Al Farahs festforestilling, Flyvende Teppe og andre events – arrangement@alfarah.no

PR.  – pr@alfarah.no.

Styret

Leder

Amina BacaliAmina Bacali startet med magedans hos Siw Øksnes i 2004 og fortsatte deretter hos Hilde Lund og Michelle Galdo på Navlen dansestudio. Der satt hun som resepsjonist i bytte mot gratistimer i 7 år hvor hun fikk sin grunnutdannelse. Amina har videre studert hos norske og utenlandske instruktører og har AATEC instruktørutdannelse fra Nesma. Amina er magedansinstruktør på Studio Orient i Oslo og opptrer jevnlig på restauranter og andre arrangementer. For tiden oppholder hun seg i Tunisia hvor hun opptrer i bryllup og eventer med Boudinar, det nasjonale orkesteret i Tunisia.Amina har vært med i Al Farah styret siden 2014 som arrangementansvarlig og ble valgt som leder i april 2016.

Kontakt Leder Amina på leder@alfarah.no

Redaktør og nettredaktør

Catherine Ydstie underviser i magedans, zumba og pilates ved Oslo Magedansstudio og SiO Atletica og danser i gruppene Bellystars og Kjerringer. Hun er utdannet barnevernspedagog og jobber med funksjonshemmede barn og unge i Nittedal kommune.

Catherine var arrangementansvarlig i 2016, og har vært redaktør for Al Farah bladet siden desember 2017.

Styremedlem

Sissel Styrmoe har danset ballett, drevet med rytmisk gymnastikk og kampsport før magedansen ble en prioritert hobby. Siden 2009 har Sissel danset med Siri Ydstie og Oslo Magedans. Sissel opptrer litt, koreograferer litt når hun ikke er på jobben. Sissel jobber med eiendom og driver eget firma. Det skyves litt på tiden for å få tid til magedans.

Arrangementsansvarlig

Natascha EmblaNatascha Daniela Embla begynte å danse jazzdans i ungdomsalderen og startet med magedans ved Oslo Magedansstudio i 2016. Hun danser i Bellystars og er sertifisert instruktør for Jallabina og Pilates. Natascha har en variert faglig bakgrunn fra administrasjon og undervisning og jobber som executive assistant i et  konsulentselskap. Natascha ble valgt som arrangementsansvarlig i Al Farah i 2022.

Kasserer

Maikki Fonneløp har trukket seg ut av styret men fortsetter å holde orden i Al Farahs regnskap. Maikki har journalistbakgrunn og en MSc i International Relations med Midtøsten-spesialisering. Hun var leder for Al Farah 2009-2012, har AATEC instruktørutdannelse og jobber på Studio Orient i Oslo.

 

Styremiddag 2019; Maikki, Amina og Catherine