Kontakt

Bidra som frivillig?  ⇒  leder@alfarah.no

Spørsmål om medlemsskap?   ⇒  kasserer@alfarah.no

Tips om arrangement til nettside ⇒ nettredaktor@alfarah.no

Annonser og saker til medlemsblad   ⇒  blad@alfarah.no

Styret

Leder

Amina BacaliAmina Bacali startet med magedans hos Siw Øksnes i 2004 og fortsatte deretter hos Hilde Lund og Michelle Galdo på Navlen dansestudio. Der satt hun som resepsjonist i bytte mot gratistimer i 7 år hvor hun fikk sin grunnutdannelse. Amina har videre studert hos norske og utenlandske instruktører og har AATEC instruktørutdannelse fra Nesma. Amina er magedansinstruktør på Studio Orient i Oslo og opptrer jevnlig på restauranter og andre arrangementer. For tiden oppholder hun seg i Tunisia hvor hun opptrer i bryllup og eventer med Boudinar, det nasjonale orkesteret i Tunisia.

Amina har vært med i Al Farah styret siden 2014 som arrangementansvarlig og ble valgt som leder i april 2016. Som styreleder i Al Farah ønsker hun å videreføre Ingrid Kvams arbeid ved å jobbe for at Al Farah får en enda tydeligere profil i og utenfor dansemiljøet. Hun ønsker å styrke samholdet mellom aktører innen orientalsk dans og kanskje miljøet kan bli stort nok til at Al Farah festene kan bli en ambulerende magedansfest? Hvem vet! En ting er sikkert- artig blir det!

PR og styrets representant i bladgruppa

Cathrine Ydstie underviser i magedans, zumba og pilates ved Oslo Magedansstudio og SiO Atletica og danser i gruppene Bellystars og Kjerringer. Hun er utdannet barnevernspedagog og jobber med funksjonshemmede barn og unge i Nittedal kommune.

Catherine var arrangementansvarlig i 2016, og valgt som bladansvarlig i Al Farah april 2017.

Nettredaktør og arrangementsansvarlig

Anbjørg KolaasAnbjørg Kolaas bor i Oslo og jobber som kommunikasjonsrådgiver. Hun har fulgt mange dansetimer hos Siri Ydstie ved Oslo Magedansstudio og vært med i hennes dansegruppe Bellystars. I tillegg har hun lært mye fra andre danseinstruktører i Norge og på internasjonale magedansfestivaler. Når hun lager egne koreografier liker hun å blande ulike stilarter og tar gjerne frem et av sine sverd. 

Som arrangementsansvarlig ønsker hun å bidra til at foreningen fortsetter å ha eventyrlige danseshow og artige fester hvor alle føler seg inkludert. Hun undersøker muligheten for å ha show i andre byer enn Oslo, slik at vi får med flere dansere fra hele Norge. Hun ønsker også å jobbe for å inkludere Al Farah i andre kulturelle arrangementer hvor det kan være naturlig med orientalsk dans.

Sekretær

Liz KirkengenLiz Kirkengen er utdannet sosionom og interessert i dans og sang. Hun har danset magedans siden 2014, og foruten orientalsk dans er hun også interessert i tribal fusion.