Magedans i Norge

Ønsker du å lære magedans eller kanskje booke en magedanserinne til firmafesten?

Lurer du på om det finnes en magedansforening i nærheten av der du bor?

Al Farah har en landsdekkende oversikt over hvor du kan gå på kurs,  hvor du kan henvende deg for å leie en profesjonell magedanserinne og om det finnes en magedansforening i nærheten av der du bor.

Oversikten Magedans i Norge er fra Al Farah sin side kun en viderformidling av våre medlemmer og alle avtaler gjøres direkte mellom oppdragsgiver og danser. Al Farah har ikke noe ansvar for disse avtalene.

Velg geografisk område i nedtrekks-menyen som kommer opp når du holder pekeren over «Magedans i Norge»  i toppmenyen. Under hvert geografiske område finner du en liten presentasjon og kontaktinformasjon til danseskoler og magedanserinner.

    Ingunn Lyngstad Alta Magedans

Oppføring på Magedans i Norge oversikten:

  • Tar du betalt for undervisning og/eller opptreden og/eller sitter i styret i en magedansforening så kan du bli oppført med tekst, bilde og hyperlink til nettside og/eller facebookside til din danseskole/danserside/foreningsside.
  • Oppføringen koster den symbolske sum av kr 200,-(ved bankoverføring) og kr 205,- (ved betaling via Vipps, pga omkostninger) i året.  Betaling for oppføring på nett må betales separat fra medlemsavgiften ( pga regnskapsføring)
  • For å få oppføring under «Magedans i Norge» må man være medlem – dvs at for eksempel en forening kan be om oppføring via et av sine medlemmer som er medlem i Al Farah 
  • Du må  ha en nettside og/eller en Facebook-side – en Page (evt en gruppeside) og ikke din private side – som føres opp som hyperlink.
  • Private aktører (dvs ikke foreninger) må ha registrert et firma/enkeltmannsforetak for å kunne stå på oversikten

 

  • Oppførte danseskoler/dansere/foreninger under Magedans i Norge vil bli prioritert når det gjelder å få lagt inn sine arrangementer i Al Farahs arrangementskalender på nettsiden, de vil også med jevne mellomrom presenteres på Al Farahs facebookside.
  • Ta kontakt på web@alfarah.no hvis du ønsker å bli oppført under Magedans i Norge på Al Farahs nettsider.