Magedans i Norge

Ønsker du å lære magedans eller kanskje booke en magedanserinne til firmafesten?

Lurer du på om det finnes en magedansforening i nærheten av der du bor?

Al Farah har en landsdekkende oversikt over hvor du kan gå på kurs,  hvor du kan henvende deg for å leie en profesjonell magedanserinne og om det finnes en magedansforening i nærheten av der du bor.

Velg geografisk område i nedtrekks-menyen som kommer opp når du holder pekeren over «Magedans i Norge»  i toppmenyen. Under hvert geografiske område finner du en liten presentasjon og kontaktinformasjon til danseskoler og magedanserinner.

Ingunn Lyngstad Alta Magedans

Oppføring på Magedans i Norge oversikten:

Tar du betalt for undervisning og/eller opptreden og/eller sitter i styret i en magedansforening så kan du bli oppført med tekst, bilde og hyperlink til nettside og/eller facebookside til din danseskole/danserside/foreningsside.
Oppføringen koster den symbolske sum av kr 200,- i året.
For å få oppføring under «Magedans i Norge» må man være medlem – dvs at for eksempel en forening kan be om oppføring via et av sine medlemmer som er medlem i Al Farah – du må også ha en nettside og/eller en Facebook-side – en Page (evt en gruppeside) og ikke din private side – som føres opp som hyperlink.
Oppførte danseskoler/dansere/foreninger under Magedans i Norge vil bli prioritert når det gjelder å få lagt inn sine arrangementer i Al Farahs arrangementskalender på nettsiden, de vil også med jevne mellomrom presenteres på Al Farahs facebookside.
Ta kontakt på web@alfarah.no hvis du ønsker å bli oppført under Magedans i Norge på Al Farahs nettsider.