Østlandet

Klikk på bildet for mere informasjon

GLORIA RIVEROS DANSESTUDIO I OSLO. Tilbyr kurs i magedans, flamenco, kastanjettspill og folkedans fra Paraguay. Danseskolen holder til i Kongensgate 16 i Oslo Sentrum.

MADAM QADAM ORIENTALSKE MAGEDANSSKOLE holder til i Lørenskog og Lillestrøm, og tilbyr magedanskurs, magedansshow og tur til Egypt, samt Jallabina .

 

OSLO TRIBAL AND BELLYDANCE SCHOOL har spesialisert seg i tradisjonelle og moderne stilarter innen magedans: Classic Bellydance, Tribal Fusion og American Tribal Style Bellydance. Vi er et kollektiv av erfarne instruktører som underviser og opptrer i inn- og utland.

OSLO MAGEDANSSTUDIO tilbyr opptredener, lynkurs og events samt magedanskurs på alle nivåer i sine dansestudioer i Oslo sentrum og på Torshov. De har også Yoga, Dance!/ZUMBA og Hula-Hula på reportoaret.

STUDIO ORIENT, OSLO 

ved Helene Skaugen

Studio Orient tilbyr kurs i magedans på alle nivåer, samt Bollywood og trommekurs;  og ligger meget sentralt i hjertet av Oslo, et minutt fra Stortinget i Oslo Sentrum.
Våre dansere og musikere kan leies inn til private arrangementer, og dere er hjertelig velkomne til oss for et privat lynkurs på Studio Orient.

Ta kontakt på tlf 93402184 eller post@studioorient.no

www.studioorient.no

Studio Orient på Facebook

STUDYO, OSLO

ved Shireen

Studyo  ligger midt i Oslo sentrum og tilbyr kurs i ulike typer magedans.               Studyos eier Shireen kan bookes til å holde workshop andre steder samt til opptreden. Ønsker du en magedanserinne til ditt event? Ta kontakt for priser og booking på post@studyo.no

www.studyo.no

Studyo på Facebook

NIRMEL MAHE, OSLO OG AKERSHUS

Magedans, Bollywood, Hula og Samba.
Undervisning og opptreden  på firmafester, festivaler, eventer osv.
Underviser Bollywood (åpen klasse) onsdager kl 19.40 hos Studio Orient – kursstart 16.januar
Ta kontakt på tlf. 99377820 – eller nirmel.mahe@gmail.com

Nirmel på Facebook