Østlandet

Klikk på bildet for mere informasjon

OSLO MAGEDANSSTUDIO – STUDIO HAR ÅPNET OG VI HAR TIMER HVOR VI FYSISK DANSER I STUDIO. VI HAR OGSÅ ONLINE UNDERVISNING TILGJENGELIG — opptredener, lynkurs og events samt magedanskurs på alle nivåer i sine dansestudioer i Oslo sentrum og på Torshov. De har også Yoga, Dance!/ZUMBA og Hula-Hula på reportoaret.

 

DANCE BY ASHLEY – ONLINE CLASSES AVAILABLE. Studio på Ensjø i Oslo,  tilbyr kurs i orientalsk dans og i yoga.

 

MAGEDANS MED ANNE – HAMAR/BRUMUNDAL.  Kurs og opptreden

 

STUDYO-OSLO – ONLINE UNDERVISNING TILGJENGELIG – ligger på Vålerenga i Oslo og tilbyr kurs i ulike typer magedans + andre dansestiler, stretching, høypuls og styrketrening samt opptredener.

 

STUDIO ORIENT  – STUDIO HAR ÅPNET OG VI HAR TIMER HVOR VI FYSISK DANSER I STUDIO/Online undervisning tilbys ved etterspørsel –  tilbyr kurs i magedans på alle nivåer, samt Bollywood og trommekurs; og opptredener.  Studio ligger meget sentralt i hjertet av Oslo, et minutt fra Stortinget i Oslo Sentrum.

 

MADAM QADAM ORIENTALSKE MAGEDANSSKOLE holder til i Lørenskog og Lillestrøm, og tilbyr magedanskurs, magedansshow og tur til Egypt, samt Jallabina

 

GLORIA RIVEROS DANSESTUDIO tilbyr kurs i magedans, flamenco, kastanjettspill og folkedans fra Paraguay. Danseskolen holder til i Kongensgate 16 i Oslo Sentrum.

 

Studio Orientaldans (Tønsberg magedans) finner du i Tønsberg – drevet av Solveig Rye Ghatso