Østlandet

Klikk på bildet for mere informasjon

 

STUDIO ORIENT  – ONLINE UNDERVISNING TILGJENGELIG –   tilbyr kurs i magedans på alle nivåer, samt Bollywood og trommekurs; og opptredener.  Studio ligger meget sentralt i hjertet av Oslo, et minutt fra Stortinget i Oslo Sentrum.

 

OSLO MAGEDANSSTUDIO – ONLINE UNDERVISNING TILGJENGELIG tilbyr opptredener, lynkurs og events samt magedanskurs på alle nivåer i sine dansestudioer i Oslo sentrum og på Torshov. De har også Yoga, Dance!/ZUMBA og Hula-Hula på reportoaret.

 

DANCE BY ASHLEY -ONLINE UNDERVISNING TILGJENGELIG- har studio på Ensjø i Oslo, og tilbyr kurs i orientalsk dans og i yoga.

 

NIRMEL MAHE holder til i Oslo og Akershus og kan bookes til  workshops/ kurs/ privattimer/ opptreden. Nirmel underviser og opptrer i magedans,bollywood,hula og samba – og er sertifisert yogainstruktør

 

GLORIA RIVEROS DANSESTUDIO I OSLO. Tilbyr kurs i magedans, flamenco, kastanjettspill og folkedans fra Paraguay. Danseskolen holder til i Kongensgate 16 i Oslo Sentrum.

 

 

STUDYO – BELLYCIOUS ligger på Vålerenga i Oslo og tilbyr kurs i ulike typer magedans + andre dansestiler, stretching, høypuls og styrketrening samt opptredener.

 

MADAM QADAM ORIENTALSKE MAGEDANSSKOLE holder til i Lørenskog og Lillestrøm, og tilbyr magedanskurs, magedansshow og tur til Egypt, samt Jallabina

 

MIRIAM EMBLA, Oslo. Performer and teacher of tribal fusion bellydance – available for performances and workshops.

 

Studio Orientaldans (Tønsberg magedans) finner du i Tønsberg – drevet av Solveig Rye Ghatso

 

 Lamya Nefertiti Taoussi, Oslo og omegn.  Kan bookes til store eller små arrangementer, kurs  og privat-timer

 

LAAGENS JUVEL, Kongsberg Orientalske Danseforening Kurs, opptredener og sosial samvær