LAMYA NEFERTITI TAOUSSI, OSLO

LAMYA NEFERTITI TAOUSSI

  • holder til i Oslo og omegn.
  • Lamya underviser med jevne mellomrom hos Oslo Magedansstudio, og kan bookes til både store og små arrangementer, kurs eller privattimer.
  • Tlf: 93485585
  • Email: lamya.taoussi@gmail.com

Lamya på Instagram

Lamya på Facebook

Lamya på YouTube  


Da åpner jeg opp igjen for privattimer og denne gang på @oslomagedansstudio ??
Én-til-én undervisning gjør at du kan arbeide med individuelle ferdigheter som drilles og poleres.
Ønsker du å utvikle hårsleng-ferdighetene, stokk, slør eller isis men ikke fått fullt utbytte av det når det er flere i rommet? Vel, da har du din mulighet.
Jeg tilbyr denne måneden halv pris på første privattime og ønsker du å fortsette så får du hyggelig kvantumsrabatt.

Lamya Nefertiti Taoussi har bakgrunn fra egyptisk magedans, marrokansk folkedans og jazzdans. Hun har gjort seg bemerket som danser både i Norge og verden forøvrig de senere årene, blant annet som vinner av «Dancer of the Year» i folklorekategorien i 2012 og oriental profesjonell i 2015, samt 3. plass i «Danish Open» i 2013 og 1. plass i samme konkurranse i 2015. I sin dans holder Lamya fokus på det tradisjonelle kombinert med det moderne bevegelsesmønsteret i jazzdans, og som instruktør er hun kanskje aller mest opptatt av å dele dansen og dansegleden. Hun underviser øvet-grupper hos Oslo Magedansstudio, gir privattimer, samt holder med jevne mellomrom workshops i magedans og marrokkansk dans. Lamya er også en ettertraktet gjesteinstruktør og oppvisningsdanserinne både i Norge og verden forøvrig.