OSLO MAGEDANSSTUDIO

OSLO MAGEDANSSTUDIO, OSLO

ved Siri Ydstie

Oslo Magedansstudio tilbyr opptredener, lynkurs og events samt magedanskurs på alle nivåer i sitt dansestudio på Torshov i Oslo. De har også Yoga, Dance!/ZUMBA , Jallabina og Hula-hula på reportoaret.

.Oslo Magedansstudio på Facebook

Følg oss på Instagram

NYTT KURS STARTER 10.JANUAR 2022 – ONLINE!

Online – 5 ukers magedans introduksjonskurs Oslo Magedansstudio
Mandager kl 17 – 17.45 hjemme i din egen stue. Streames via lukket Facebookgruppe – opptaket blir liggende så du kan se det senere hvis mandagen ikke passer.
Oppstart 10. Januar.
Pris kr 400,- som vippses til 91836653. Merk betalingen med ONLINE MANDAG.
Info: post@oslomagedans.com

Vi fortsetter med online-kurser, men har nå også satt i gang med danseklasser med fysisk oppmøte. Bli medlem og få tilgang til alt, eller kom på drop-in/meld deg på kurs av kortere varighet.Les om medlemsskap her: http://www.oslomagedans.com/oslo-magedans/ 

Ukas timeplan finner du på vår Facebookside HER

Magedans, hula-hula og yoga ONLINE

  • ONLINEmedlemsskap koster kr 390,- pr mnd (fra den 1. til siste i måneden) for de som velger autotrekk med trekk den 1. i måneden. Hvis man heller vil betale med vipps eller vanlig bankoverføring er det OK, men da er prisen kr 450,– for en måned.
  • Medlemsskap gir tilgang til ALT som streames og i tillegg blir deler av opplegget lagt ut på lukket område på YouTube som kun medlemmer har tilgang på. De streamede videoene blir liggende ut måneden så man må ikke være med akkurat når det streames, man kan ta det når det passer. YouTube-videoene blir liggende til «evig tid».
  • Påmelding/betaling: Autotrekk kr 390,- per måned – send mail til post@oslomagedans.com
  • eller send kr 450,- pr vipps til Siri på 91836653. Skriv hva det gjelder («ONLINE + måned») samt e-Mail adressen din –  Link til videoene samt invitasjon til lukket FaceBook-gruppe kommer i mail i løpet av en dag eller to.

Ta kontakt på post@oslomagedans.com eller mobil 91836653 for mer informasjon.       www.oslomagedans.com

Har du lyst til å danse i dansgruppe?  Les mere  her

SØSTRENE – dansegruppa for glade amatører:

Søstrenes danseopptreden på Al Farah showet i 2018 : )

BELLYSTARS – for deg som har ambisjoner om å danse på proft nivå. Klikk på bildet så kommer du til Facebook-siden vår – der er det masse fine og morsomme bilder og filmsnutter – for foruten hard trening har vi mye morro

MAGEDANSERINNE til ditt selskap?

Siri Ydstie, som eier og driver Oslo Magedansstudio, er kjent både for sin tekniske dyktighet sin utstråling og publikumskontakt. Hun kan leies inn til å underholde i ditt selskap, ta kontakt på post@oslomagedans.com eller mobil 91836653 for mer informasjon.

Oslo Magedansstudio er arrangør av 1001natt Oslo Magedansfestival – en årlig begivenhet som startet i 2001

Se intervju med Siri (arrangør) her

Bli gjerne med i vår gruppe på Facebook

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Follow by Email
Watch our Pins
Watch our Pins
fb-share-icon
Instagram