NINA – ORIENTALSK DANS, Trondheim

Nina – Orientalsk dans  holder til i Trondheim.

Tilbyr kurs i magedans, utdrikningslag og danseopptreden – kontakt meg på mail   kurs@ninamagedans.no

Nettside :  www.ninamagedans.no

 

  • Nina har studert orientalsk dans siden 2003, og har tatt utallige mange timer med internasjonale anerkjente instruktører, samt opptrådt på store og små scener i både inn- og utland. I tillegg har hun danset og vært instruktør i argentinsk tango.
  • Nina er basert i Trondheim, hvor hun underviser, men reiser mye rundt på magedansfestivaler i Europa for å høste ny kunnskap fra magedansens verden.
  • Nina behersker flere stilarter innen orientalsk dans: oriental, shaabi, saidi, baladi, khaleegy, raqs al kawleeya, trommesolo, meleya og fellahin. Hun trives aller best med å opptre til “mise-en-scène” som er oriental med innslag av en eller flere overnevnte stilarter.

Besøk min Facebookside

10-ukers nybegynnerkurs i magedans. Ingen forkunnskaper nødvendig, her går vi igjennom de vanligste grunnteknikkene i magedans, og setter de sammen til en koreografi. Koreografien er ny for semesteret, så kurset passer også for de som har gått nybegynnerkurs fra før og ønsker å terpe på teknikk og lære en ny koreografi. Sted: Tangohuset i Båtmannsgata 4 Tid: Onsdager kl. 19.00-20.25 Oppstart: 28. august (dansefri i uke 41) Pris: 2500 kr per deltaker Klikk på bildet så kommer du til eventet på Facebook