ALTA MAGEDANS, ALTA

ALTA MAGEDANS, ALTA 

ved Ingunn Lyngstad – Instagram

Alta Magedans tilbyr opptredener, ukentlige kurs i yoga, magedans og Bollywooddans for barn fra 4 år og oppover, ungdommer og voksne, uten øvre aldersgrense.  Alta Magedans har lokaler i andre etasje på Thermoglassbygget i Bukta, Betongveien 1.

NB! PGA KORONAVIRUSET ER STUDIO ER STENGT FRA 13.-27.3. 💃

Vil du danse selv om studio er stengt?
Gruppe med dansevideoer fra Alta Magedans
Betaling via Vipps (dette er inkludert for deg som har meldt deg på kurs)

 

Pris: 90 kr for en uke, 150 for to uker, 250,- for en måned. Vips til Alta Magedansstudio (bedriftsvips) 113730 og send melding til Ingunn Lyngstad å be om å bli lagt til i gruppa.

Vil du trene yoga så finner du gruppe med yogavideoer fra Alta Magedans her:  https://www.facebook.com/groups/1426243417555009/

Ta kontakt:  ingunn@altamagedans.no eller ring/sms tlf 41 50 49 42

www.altamagedans.no

Alta Magedans på Facebook

Alta Magedans på Instagram

Ingunn Lyngstad. Foto: Marie Louise Somby

Ønsker du magedansopptreden til din fest?

Magedans er en publikumsvennlig danseform som passer til festlige anledninger. Magedans er en suksess på julebordet, firmafester, seminarer og i bursdager. Du kan også bestille en opptreden med Bollywood, den søte og livlige dansestilen som er kjent fra Bollywood-filmer.

Honeyhips er Alta Magedans egen semiprofesjonelle dansegruppe. Honeyhips ble startet i 2010, og har hatt forskjellige medlemmer siden oppstarten, men med en fast kjerne. For tiden består Honeyhips av ni dansere fra 17 år og oppover. Nye medlemmer taes opp ved behov.

Booke oss:
Honeyhips tilpasser gjerne sin opptreden til ditt arrangement, og skaper alltid god stemning. Like populært hos damer som hos menn.

Kontakt Ingunn på tlf 41504942 eller ingunn@altamagedans.no

Bli medlem:
Du må ha danset magedans i minimum et år (nybegynner, nybegynner 2 og et par litt øvet kurs), og kunne ta koreografi lett, samt de rareste utfordringer på strak arm, og ha litt tid til plutselige ekstraøvinger og oppdrag.  Les mere her: https://altamagedans.no/honeyhips-alta-magedans-dansegruppe/

 

HoneyHips I Danmark 2018

 

ALTA MAGEDANS SOMMERSKOLE 2020 – 18.- 21. JUNI
MAGEDANS – BOLLYWOOD – YOGA- TRIBAL
Niende året med sommerskole! 🙂

Dans, sosialt samvær, hafla og ut på tur for å nyte midnattssola

Klikk på bildet så kommer du til eventet på Facebook