ALTA MAGEDANS, ALTA

ALTA MAGEDANS, ALTA 

ved Ingunn Lyngstad – Instagram

Alta Magedans tilbyr opptredener, ukentlige kurs i yoga, magedans og Bollywooddans for barn fra 4 år og oppover, ungdommer og voksne, uten øvre aldersgrense.  Alta Magedans har studio i Holtet 9, 9513 Alta, Finnmark.

Studioet er åpent og vi har timer i studio – følg med på vår Facebookside HER

  • Magedans ONLINE
  • Pris: 400,- for en måned. Vipps til Alta Magedansstudio (bedriftsvipps) 113730 og send melding til Alta Magedans og yoga for å be om å bli lagt til i gruppa.
  • For de 400 kr får du tilgang til en videogruppe på Facebook. Der kommer alle ukentlige kurs, og alle livestreamede timer blir liggende der. Du får semesterets koreografier (vår/høst), samt at det ligger 30 teknikktimer og 10 Dans-timer der.

Online drop-in timer og helgekurs, både studio og online – følg med på vår Facebookside Alta Magedans

Yoga i mai og juni – oppmøtetimer eller online: Klikk på bildet så kommer du til eventet på Facebook

Ta kontakt:  ingunn@altamagedans.no eller ring/sms tlf 41 50 49 42

www.altamagedans.no

Alta Magedans på Facebook

Alta Magedans på Instagram

Ingunn Lyngstad. Foto: Marie Louise Somby

Ønsker du magedansopptreden til din fest?

Magedans er en publikumsvennlig danseform som passer til festlige anledninger. Magedans er en suksess på julebordet, firmafester, seminarer og i bursdager. Du kan også bestille en opptreden med Bollywood, den søte og livlige dansestilen som er kjent fra Bollywood-filmer.

Honeyhips er Alta Magedans egen semiprofesjonelle dansegruppe. Honeyhips ble startet i 2010, og har hatt forskjellige medlemmer siden oppstarten, men med en fast kjerne. For tiden består Honeyhips av ni dansere fra 17 år og oppover. Nye medlemmer taes opp ved behov.

Booke oss:
Honeyhips tilpasser gjerne sin opptreden til ditt arrangement, og skaper alltid god stemning. Like populært hos damer som hos menn.

Kontakt Ingunn på tlf 41504942 eller ingunn@altamagedans.no

Bli medlem:
Du må ha danset magedans i minimum et år (nybegynner, nybegynner 2 og et par litt øvet kurs), og kunne ta koreografi lett, samt de rareste utfordringer på strak arm, og ha litt tid til plutselige ekstraøvinger og oppdrag.  Les mere her: https://altamagedans.no/honeyhips-alta-magedans-dansegruppe/

 

HoneyHips I Danmark 2018