TREASURE TRIBE, Tromsø

Tribalgruppa Treasure Tribe (3T) holder til i  Habibi Dansestudio i Søndre Tollbodgate 7 i Tromsø.

Vi danser i hovedsak ATS, men også litt Tribal Fusion. Innimellom kjører vi små kurs/Drop in-timer i tribal, vi arrangerer dansetimer for utdrikkingslag og vi tar danseoppdrag.

Vi øver hver onsdag. Er du tribal-danser på besøk i Tromsø, er du hjertelig velkommen til å komme innom og danse sammen med oss!

Besøk oss på vår Facebookside HER og send oss en PM 🙂

Tribal Style Bellydance er en stil som oppsto i USA i midten av 60-årene og er inspirert av bl.a. flamenco, Indisk og arabisk dans.

 Tribal-kurs:

Varigheten varierer • Prisen varierer                                  American Tribal Style (ATS) er først og fremst en danseform som utføres i gruppe, selv om solo kan forekomme innen gruppen. Hver gruppe av dansere har en leder som alle følger.

Utdrikningslag:
Varigheten varierer • Fra 2000,-

Planlegger du brudens utdrikkingslag? Kanskje en time med Tribal-dans? Bruden blir kledd opp i Tribalskjørt/belte, og muligens mer Tribalutstyr, dersom vi har noe i passe størrelse.

Underholdning:

Varigheten varierer • Fra kr.2000,-

Underholdning i bursdagsselskaper/bryllup/konferranser og andre eventer! Vi tar gjerne på oss oppdrag dersom det passer inn i kalenderen vår. Lurer du på om dansestilen egner seg til ditt arrangement er du velkommen til å ta kontakt.

 

 

Følg oss gjerne på: