Zamila Orientalske Danseforening, Bergen

Zamila Orientalske Danseforening (ZOD) ble stiftet i 1999 og er Bergens lokale orientalske danseforening. Zamila Orientalske Danseforening består per i dag av ca. 25 medlemmer. Foreningen arbeider for å skape et godt dansemiljø samt gode dansetilbud i Bergensområdet. Derav det passende navnet «Zamila», som på det arabiske språk kan oversettes med «kvinnefellesskap».

Følg med på vår Facebookside for informasjon om kurs og hva som skjer på magedansfronten i Bergen .

Du finner oss på Facebook her. 

I ÅR HAR VI 20 ÅRS JUBILEUM – HOLD AV DATOENE 18-20 OKTOBER FOR FEIRING –  det blir workshops, hafla og gallaforestilling!

Kurs med Rachael Borek, Zara Dans, Jomei of JZ Bellyfusion og Danitza Olea Klikk på bildet så kommer du til eventet på Facebook

 

Video fra Dansens Dager 2019 i Bergen

Dansensdag i BergenAnother memory we made together🤘. It has been a while to perform in public, I guess I need to practice more..hahaha.😅 #跳舞不是兩三天#太久沒即興表演腦袋有點鈍#今年的回憶又一筆

Publisert av JoMei Joanna Eikanger Lørdag 27. april 2019

 

Den orientalske danseforeningen Zamila har som formål å arbeide for større utbredelse og økt kunnskap om og forståelse for dans, kultur og musikk fra Midt-Østen, blant annet gjennom aktiv markedsføring, kursvirksomhet, temakvelder, studiereiser og andre aktiviteter.

Følg oss på INSTAGRAM her

Bli medlem!

Er du interessert i dans, kultur og musikk fra Midt-Østen? Bli medlem i Zamila. For kr 200,- /år får du rabatter på utvalgte kurs og informasjon om kurs om det som skjer i Bergen på magedansfronten.
Ta gjerne kontakt med oss på e-post : zamila7@hotmail.com