Al Farah på Anitrasistisk Markering, juli 2016

Al Farahs flyvende teppe på Antirastisk markering på Sagene i Oslo.

Tekst: Catherine Ydstie.     Foto: Johanna Engen og Even Johnsen

Publisert i Al Farah bladet nr 82/september 2016

Arrangert av Fellesskap og Respekt

Fellesskap og Respekt består av en gruppe frivillige ildsjeler som etter den tragiske hendelen 22. juli 2011 ønsket å gjøre noe for styrke solidariteten og minske fremmedfrykten i Norge. Fra dette initiativet ble arrangementet Antirasistisk Markering født – en årlig markering på Sagene i Oslo.

Al Farahs stand

Gråbeinsletta  på Sagene 9. juli 2016. Det sydet av liv med mennesker fra mange forskjellige kulturer. Solen skinte og stemningen var god. Vi som sto på stand snakket med folk i alle aldre og med ulik etnisk bakgrunn. Det var forskjellige aktiviteter for de minste – blant annet holdt Al Farah et minikurs i magedans. Først var sjenansen stor hos de fleste av barna, men da myntbeltene kom fram tok moroa over.

Danseshowet sto dansere fra Siri magedans og Bellystars for:

Sissel, Christina og Liz

Siri Ydstie

Felleskap og Respekt sitt ønske med arrangementet er å bygge bro mellom mennesker fra forskjellige kulturer. Al Farah er glade for å kunne bidra med dans som en liten byggestein i brobyggingen.