Mine beste tips – Nirmel Mahe

Publisert i Al Farah bladet nr 74/september 2014

Nirmel er utdannet hår- og makeupartist og jobber som frilansdanser og danseinstruktør.  Hun er opprinnelig indisk og tillegg til magedans opptrer og underviser hun bollywood, bhangra, tahitisk hula og yoga. Nirmel oppdaget magedans i 2001, vant prisen Dancer of the Year i 2007 og har siden undervist på Studio Orient i Oslo.

Øving/trening

Tren og øv til musikk som inspirerer deg og gjør ting om og om igjen. Ikke gi opp!

Hår, forkledning og kosmetikk

La håret flagre og dans i en drakt som sitter godt på kroppen. Det er lett å se når du bekymrer deg over om overdelen kommer til å falle av. Når det gjelder sminke bør man tørre mer. Legg på en rød munn og tjukk eyeliner som en sensuell dame som oser av god selvfølelse.

Selve opptreden

Fortell din historie i dansen og vis deg frem.

Har du ellers noen tips som du ønsker å dele med andre dansere?

Et godt tips med tanke på å jobbe som danserinne er å ta forhåndsbetalt så man ikke kommer i noen kleine situasjoner. Man blir betraktet som ekstra seriøs når man sender faktura.