Al Farah forestilling 2015

Lørdag 19.september på Cosmopolite Scene I Oslo.

Gjestedansere:  NIRMEL MAHE OG MARTE KJØLL

Nirmel
Marte Kjøll

Årets forestilling kunne sklite med to gjestedansere, Marte Kjøll og Nirmel Mahe, samt levende musikk ved Geko Fattal og  Safaa al Saadi. Publikum ble servert myntete og andre arabiske fristelser. Overskuddet på kr. 4075,- fra salg av billetter, DVDer og blader ble donert til NOAS, Norsk Organisasjon for Asylsøkere.

I 2015 feiret vi også jubileum for den egyptiske sangerinnen Oum Kalthoum, som døde for 40 år siden i år, med bl.a. minikonsert av musikerne Safaa Al-Saadi og Geko Fattal.

Den legendariske egyptiske sangeren Oum Kalthoum ble hedret med en liten utstilling i foajeen og visning av konsertopptak før forestillingen. Musikerne fremførte noen av hennes sanger og publikum fikk se enkelte danseres fortolknng av noen av Kalthoums slagere.

Geko Fattal er en norsk musiker og lærer fra Oslo. Han kommer opprinnelig fra Libanon og har bodd i Norge siden 1997. Fattal har spilt oud siden han var 10 år og har lang erfaring innen tradisjonell folkemusikk fra Midtøsten. Han var en av de første musikerne som spilte på en av Al Farah festene, og i år spiller han Oum Kalthoums kjente melodier.

Geko Fattal and Safaa Al-Saadi.
Geko Fattal and Safaa Al-Saadi.

NIRMEL MAHE

 

    

MARTE KJØLL

HONEYHIPS FRA ALTA MAGEDANS

SARAH FRA BERGEN

MARIANNE LYNGSTAD

ANETTE

KARIANNE RAMSTAD – ZAMILA

 

MARTE FAGERENG

TRIBAL TROOPERS

Jorunn og Jenny – Tribal Troopers

SVETLANA POVARAOVA REE

GLORIA RIVEROS DANSEGRUPPE

EVA LOUNE AND KHUL KHAL

Liv Solveig Røsok og Mariann Moberg

LISA EIKREM

Lisa Eikrem

 

SHIREEN

BACKSTAGE

Glade Zamila damer backstage

HoneyHips fra Alta

Shireen

KURS MED MARTE OG NIRMEL:

AFTER PARTY PÅ KOSKOS