Al Farah forestilling 2020 Online

KORONAENS ÅR 

Årets danseforestilling ble pga smittevernhensyn (pga covid pandemien) kun en digital/online forestilling.

Medlemmer sendte inn sine dansefilmer som lørdag 26.september ble publisert på Al Farah sin YouTube kanal

Hanne Robertsen fra Fauske.

Dansen ble filmet ved Vallvatnet i Fauske kommune. Sangen heter Classico Arabia, av Dr. Samy Farag, men melodien er en arabisk versjon av Mozarts Symphony no 40 in G minor. Koreografien har hun laget selv.

ALTA MAGEDANS

Alta Magedans sommmerskole elevgruppe fremfører en popkoreografi til «Gamila» av Amr Diab. Koroegrafi av Ingunn Lyngstad. Videoen er filmet på Alta Magedansstudio i Alta. Dansere: Gunn Irene Berg, Tina R. Pettersen, Marie Opgård, Lisbet Tangstad og Ingunn Lyngstad

Ingunn forteller: «Dagen vi skulle filme regna det voldsomt ute og vi hadde ikke tid til å øve sammen på forhånd på grunn av karantener. Vi strevde veldig med å holde oss innenfor kameravinkelen siden det bare var oss fem tilstede, Tina og Marie gikk for langt frem til stadighet og havna utfor på sidene også av den grunn. Da de endelig klarte å holde seg langt nok bak ble Lisbet og jeg klint opp i bakveggen. Vi endte med å måtte klippe flere biter sammen på grunn av feil plassering og rop om plassering og knising når vi surra det til fordi vi fokuserte på plasseringen. Vi skulle filme én dans til og hadde selvsagt begrenset med tid. En svett, men morsom opplevelse»

GYPSYFLOWERS

Danielle og Vanita danser en ATS/Gypsy-fusion med tamburine, koreografert av Danielle, inspirert av dansegruppa Amaya. Musikk: «Two Gypsies» av Solace. Filmet i Haugerudparken i Oslo. GypsyFlowers ble dannet av Danielle i 2015.

 

BELLYSTARS

Dansegruppa Bellystars fra Oslo Magedansstudio danser “La fi Hayati”. Koreografi av Siri Ydstie. Dansere: Tonje Stenen, Lene Martinsen, Natascha Embla, Siri Ydstie, Catherine Ydstie og Lisa Nilssen. Dansen er filmet utenfor Munch-museet og i Botanisk Hage i Oslo

GLORIA RIVEROS DANSEGRUPPE

Gloria Riveros Dansestudio presenterer en klassisk oriental dans til «Ya habibi ya Ghabain» av Saladin el Tarab Orchestra Koreografi: Gloria Riveros. Dansere er Gloria Riveros, Matilde Marie Riveros og Brita Hemer Martin og dansen er filmet i Gloria Riveros dansestudio i Oslo

BELLYCIOUS

BELLYCIOUS fra Oslo De danser en koreografi – street shaabi – laget av Shireen til låta «Sanya». Videoen er filmet utenfor dansestudioet STUDYO på Vålerenga i Oslo Dansere: Shireen, Silje Høidal, Anne Siri Renå, Anbjørg Kolaas og Jannicke Beate Johnsen.

ALTA MAGEDANS OG KJERRINGA

Alta Magedans sommmerskole elevgruppe og Kjerringa fra Oslo fremfører en Bollywood til Vaddi Sharaban (Talli Mix). Koreografi Ingunn Lyngstad. Dansere er Catherine Ydstie (aka Kjerringa), Tina R. Pettersen, Marie Opgård, Lisbet Tangstad og Ingunn Lyngstad. Dansen er filmet på Alta Magedans sitt studio og Kjerringas takterrasse i Oslo. Pga korona-restriksjoner og veldig lang avstand mellom Oslo og Alta, klippet de seg sammen i en dansefilm.

Kjerringa forteller: «Mens de såkalte hardhausene fra Finnmark danser inne på et tørt og varmt studio danser gamla fra Sør ute i øsende regnvær (det regna mye mer enn det er synlig på filmen) på sin egen takterasse i Oslo. NB – takterrassen er en felles terasse i borettslaget til Kjerringa og noen rare blikk fra naboene i øverste etasje i naboblokka blei det nok…»

STARS OF ORIENT

Stars of Orient fra Sarspborg danser en pop-koreografi laget av Linn Ottersen, til den glade sommerhiten Yalla Habibi, av Ragheb Alama. Dansen er filmet i Orient Dansesenter sitt dansestudio i Sarpsborg. Stars of Orient består av Linn Ottersen, Cathrine Sudenius og Cecilie Alråk, som alle er instruktører ved Orient Dansesenter i Sarpsborg.

ROSANN HAMMER

Rosann Hammer (Arktiske Hofter) danser sin egen koreografi til «Rushing Thoughts» av Raul Ferrando. Dansen er filmet på Storsand i Berlevåg (Øst-Finnmark).