Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Bellydance Project. Kleopatra – the Story

august 4 @ 14:00 - 16:00

Event på Facebook

«Kleopatra – The Story», en forestilling i 15 korte akter som har ligget på vent siden 2014. Nå håper vi å få med oss flere blide dansedamer som vil være med på oppsetningen.
Denne første søndagen bare møtes vi og prater litt om prosjektet, samt danser litt sammen. Her kan du få svar på alle dine spørsmål, og du behøver ikke å bestemme deg for å bli med før etter denne dagen.
Vi skal øve inn en rekke koreografier, men disse blir fordelt så ingen er med på alle. Dansene vil bli tilpasset deltagernes nivå, så her skal alle nivåer få oppleve både mestring og noen små utfordinger. Du bør være på minimum litt øvet nivå for å få utbytte av opplegget og det er best om du allerede har prøvd deg å danse i gruppe samt opptre (har du ikke hatt anledning til dette før, anbefaler vi at du blir med på vårens Bellydance Project.) Og er du på øvet/avansert nivå, har du mulighet for å få en av de større rollene.
I tillegg til å øve inn koreografier samt finpusse teknikk, skal vi også jobbe med synkronisering, plassering, formasjoner. Dette er kjempegøy 🙂 Og best av alt; vi skal skravle og ha det veldig sosialt og hyggelig sammen.
Deltagerne vil få videoer av koreografiene for å kunne øve hjemme mellom treningshelgene. Man må også regne med en del individuell feedback, og at man kanskje får spesifikke ting man trenger å jobbe med. Vi er så ulike i hva vi trenger å øve på og det er sjelden man kan ta tak i dette på «vanlige» kurs. I dette prosjektet tar vi oss tid til det individuelle.
Datoer: kommer
Pris: kommer
Info: post@oslomagedans.com
Sted: Oslo Magedansstudio i Bentsebrugt. 11b på Torshov
Les mer om dansegruppa vår her: https://www.oslomagedans.com/bellystars/

Sjå mindre

Detaljer

Dato:
august 4
Tid
14:00 - 16:00
Kategorier for Arrangement:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/346169991259213?active_tab=about

Arrangør

Oslo Magedansstudio
View Arrangør Website

Sted

Oslo Magedansstudio
Bentsebrugata 11B (Torshov)
Oslo, Norge
+ Google-kart
View Sted Website
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

Follow by Email
Watch our Pins
Watch our Pins
fb-share-icon
Instagram