ALTA MAGEDANS, ALTA

ALTA MAGEDANS, ALTA 

ved Ingunn Lyngstad – Instagram

Alta Magedans Ukentlige kurs (også online-kurs) i yoga, samt magedans, Twerk og Bollywood for ungdommer  (fra 12 år og oppover) og voksne, uten øvre aldersgrense – utdrikningslag og Underholdning til din fest/arrangement.  Alta Magedans har studio i Holtet 9, 9513 Alta, Finnmark.

Bli med på Jallabina – en høypuls dansetime. Klikk på bildet for mere informasjon.
  • Magedans og yoga ONLINE
  • Vi streamer noen av våre danseklasser og yogaklasser – ta kontakt for å være med online.
  • Send oss en pm på vår facebookside med forspørsel –  Alta Magedans og yoga eller ta kontakt:  ingunn@altamagedans.no eller ring/sms tlf 41 50 49 42
Vår populære sommerskole! Datoene for neste år, 2023, er allerede spikret. Klikk på bildet for mere informasjon

www.altamagedans.no

Alta Magedans på Facebook

Alta Magedans på Instagram

Ingunn Lyngstad. Foto: Marie Louise Somby

Ønsker du magedansopptreden til din fest?

Magedans er en publikumsvennlig danseform som passer til festlige anledninger. Magedans er en suksess på julebordet, firmafester, seminarer og i bursdager. Du kan også bestille en opptreden med Bollywood, den søte og livlige dansestilen som er kjent fra Bollywood-filmer.

Honeyhips er Alta Magedans egen semiprofesjonelle dansegruppe. Honeyhips ble startet i 2010, og har hatt forskjellige medlemmer siden oppstarten, men med en fast kjerne. For tiden består Honeyhips av ni dansere fra 17 år og oppover. Nye medlemmer taes opp ved behov.

Booke oss:
Honeyhips tilpasser gjerne sin opptreden til ditt arrangement, og skaper alltid god stemning. Like populært hos damer som hos menn.

Kontakt Ingunn på tlf 41504942 eller ingunn@altamagedans.no

Bli medlem:
Du må ha danset magedans i minimum et år (nybegynner, nybegynner 2 og et par litt øvet kurs), og kunne ta koreografi lett, samt de rareste utfordringer på strak arm, og ha litt tid til plutselige ekstraøvinger og oppdrag.  Les mere her: https://altamagedans.no/honeyhips-alta-magedans-dansegruppe/

 

HoneyHips I Danmark 2018